vastuullista ja kestävää kauneutta

vihreät valinnat kannattelevat tulevaisuutta

davines group

on vuonna 1983 perustettu italialainen perheyritys, jonka sydämessä sykkivät vastuulliset arvot.

 

Italian Parmassa sijaitseva Davines Village on konsernin sydän viljelysmaineen ja tuotantolaitoksineen.

 

Kaikki tuotteet valmistetaan eettisten arvojen mukaisesti mahdollisimman luonnollisista raaka-aineista uusiutuvalla energialla ja pakataan kierrätysmateriaaleihin, jotka kuormittavat luontoa mahdollisimman vähän.

 

Tuotteissa käytetään merkittäviä määriä luonnollisia tehoaineita sekä edistyksellisiä high tech -molekyylejä, jotka yhdessä takaavat tuotteiden tehokkuuden, turvallisuuden ja toimivuuden.

 

Davines tukee lisäksi useita kansainvälisiä hyväntekeväisyysprojekteja,  joista voit lukea lisää täältä.

davines-hiustuotteet

tarjoavat kestävän kehityksen mukaisesti tuotettuja hiusratkaisuja jokaiseen tarpeeseen.

 

 

Huippulaaja valikoima kattaa perinteisten kampaamotuotteiden lisäksi hengästyttävän laajan hoitotuotevalikoiman, jonka avulla on mahdollista räätälöidä hyvin yksityiskohtainen hoitorutiini liki jokaiseen kuviteltavissa olevaan hiusongelmaan. Kysy rohkeasti lisää, hiukset ja niiden hoitaminen ovat intohimomme!

 

Osa Davines-tuotteista on kokonaan silikonittomia ja suurin osa tuotteiden pinta-aktiivisista (vaahtoavista) ainesosista on biohajoavia. Davines-hiusvärit eivät sisällä ammoniakkia ja tekevät hiuksista ennennäkemättömän kiiltävät.

 

 

Tuotteet on pakattu helposti kierrätettävään lasiin tai alumiiniin sekä biopohjaiseen polyetyleeniin, joka on kasvipohjainen ja uusiutuvia lähteitä hyödyntävä vastine perinteiselle muoville.

 

comfort zone

on vuonna 1996 lanseerattu ihonhoitosarja, jonka tietä viitoittaa Davines-hiustuotteista tuttu vastuullisuus.

Kasviperäiset tehoaineet, edistykselliset molekyylit, ennennäkemätön riittoisuus sekä ihontuntumaan, tuoksuun ja elämyksellisyyteen panostavat koostumukset tekevät [ comfort zone ] -tuotteista helppoja rakastaa. 

Vegaanisissa tuotteissa on korkea luonnollisuusprosentti eivätkä ne sisällä silikoneja, parabeenejä, mikromuovia, mineraaliöljyä tai keinotekoisia väriaineita.

Laaja valikoima sisältää useita erilaisille ihoille kehitettyjä tuotelinjoja, joista räätälöimme sinulle sopivan kokonaisuuden huolellisesti harkiten.

Me uskomme, että ihonhoidon ei ole tarkoitus keskittyä ryppyihin tai epäpuhtauksiin. Meille ihonhoito on ihon terveyden ylläpitämistä ja elämyksellisiä hyvinvointirutiineja.

Tule ja koe, mistä on kysymys. 

skin regimen

-ihonhoitokonsepti julkaistiin vuonna 2018.

 

Moderni kapunkiympäristö ja arkeemme ujuttautunut stressi kuormittavat ihoa ja vanhentavat sitä ennenaikaisesti. Saasteet, katupöly, vähäinen uni, epäterveellinen ruoka ja stressin aiheuttama kortisolitasojen nousu rasittavat soluja ja voivat aiheuttaa monenlaisia tulehduksellisia ja ihon vanhenemiseen liittyviä reaktioita. 

 

/skin regimen/ -tuotteet ja kasvohoidot auttavat ehkäisemään stressin ja elintapojen aiheuttamaa ihon ennenaikaista vanhenemista. Kiireen ei tarvitse näkyä kasvoilta.

 

Tiedostavalle kuluttajalle kehitetyt /skin regimen/ -tuotteet ovat hiilidioksidineutraaleja ja tyylikkään unisex-henkisiä. Tuotteissa on aromaterapeuttinen, eteerisistä öljyistä koostuva tuoksu, joka on testattu ihoa ärsyttämättömäksi.

 

Lue lisää /skin regimen/ -ideologiasta.

B-Corporation®

on tunnustus yrityksille, jotka tekevät merkittäviä vastuullisuusvalintoja ympäristön ja työntekijöiden hyväksi.

 

Davines Group sai B-Corporation® -tunnustuksen vuonna 2016 ja kehittää intohimoisesti uusia tapoja suojella ja elvyttää luontoa ja varmistaa vastuullista jalansijaa modernissa, voiton maksimointiin tähtäävässä maailmassa.

 

Vuosina 2018 ja 2019 Davines Group palkittiin lisäksi arvonimellä Best for Environment. Kunniamainintaa varten arvioidaan jokaisen yrityksen kokonaisonnistumista osa-alueittain.

 

Lue lisää B-Corporation® -tunnustuksesta.  

Helmi Hair Wellness Spa

helmi hair wellness spa

on kahden intohimoisen ammattilaisen luoma hyvinvointikokonaisuus.

 

Helmi Hair Wellness Spa tarjoaa laadukkaat parturi-kampaamo- ja spa-palvelut idyllisen Mallasveden rannalla, hotelli Waltikan tiloissa. 

 

Kaikki käyttämämme tuotteet ovat eettisiä ja ekologisesti tuotettuja. Ne tukevat kestävää kehitystä ja ovat monipuolisesti yhdisteltäviä, jolloin voimme taata sinulle täydellisen, räätälöidyn kokonaisuuden jokaiseen tarpeeseen. 

 

Parturi-kampaamossa  tarjoamme yksilöllisesti räätälöitäviä ratkaisuja kuten hiuspohjan hoitoja ja kotihoitokokonaisuuksia. 

 

Spa-hoitolassa olemme erikoistuneet kiireettömyyteen – tänne eivät arjen vaatimukset yllä. 

 

Tervetuloa hemmoteltavaksi.