ammattitaitoa ja intohimoa

ihmiset elämyksen takana

koe hoitavien käsien lempeys

Helmi Hair Wellness Spa

Helmi Hair Wellness Spa on täyden palvelun parturi-kampaamo ja spa-hoitola, jonka sielunkumppanina toimii italialainen Davines.

Perinteikkään Hotelli Waltikan yhteyteen rakkaudella remontoidut tilat kutsuvat sinut nauttimaan parturi-kampaamon palveluista ja hemmottelevista spa-elämyksistä kestävästi kehitetyillä tuotteilla, kiireettömästi.

Antaudu lempeiden käsien kiireettömään hemmotteluun tai haasta asiantuntijamme muutosprojektiin – täällä sinä olet tärkein.

Helmi Hair Wellness Spa
tapaa asiantuntijat 

helmen tiimi

Sini kartaslammi-rantanen

Tämä SKY-kosmetologi ja [ comfort zone ] -kouluttaja tunnetaan taianomaisen hoitavista käsistä.


Sini tuntee kaikki [ comfort zone ] -tuotteet ja -hoidot läpikotaisin ja maadoittaa kiireettömällä kosketuksellaan.

Sini toimii [ comfort zone ] -tuotteiden Suomen kouluttajana ja vastaa kaikkien uusien [ comfort zone ] -hoitoloiden koulutuksesta.

Helmi Span omistajana hän on opettanut Helmi Span hoitajat kädestä pitäen kiireettömään kosketukseen ja tästä tyylistä pääset nauttimaan kaikkien hoitajien asiakkaana. 

SIIRI VALKAMA

Kokenut kampaaja suhtautuu intohimoisesti luonnonmukaisuuteen ja ekologisuuteen, joiden pitää näkyä yrityksen toiminnassa. Siirille erityisen tärkeää on vaihtoehtojen tarjoaminen ja asiakkaan syvällinen ymmärtäminen.

 

Parturi-kampaajan työt jo vuonna 2000 aloittanut Siiri taitaa kaiken väreistä leikkauksiin ja kampauksiin, mutta nimeää erityisalueekseen asiakaspalvelun – Siirille ihmisen kohtaaminen on tämän työn paras puoli.

 

Kestävän kehityksen periaatteita noudattavat Davines-tuotteet ovat helppo valinta laatua arvostavalle, eivätkä ne lisää kemikaalikuormaa tarpeettomasti.

 

Istahda tuoliin ja nauti!

hiustiimi

annika anttila

Annika on erikoistunut projekteihin ja rakastaa hiusten värjäämistä sekä erityisesti vaaleita hiuksia kaikissa muodoissaan.

 

 

Annika tunnetaan tyyppinä, joka on heti kaikkien kanssa samalla aaltopituudella ja jolla on aikaa ja taitoa kohdata jokainen asiakas tasapuolisesti.

HENNA ELO

Henna on palannut äitiyslomaltaan ja ottaa taas vastaan asiakkaita. Tervetuloa varaamaan aikaa taitavasti hiuksia leikkaavan ja värjäävän Hennan palveltavaksi.

 

Henna tunnetaan iloisena ja puheliaana ihmisenä, jonka käsissä on rento ja hyvä olla.

 

spa-tiimi

NIINA VUORINEN

SKY-kosmetologi // spa manager

Niina toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi hoitoon iloisella olemuksellaan. Hänen käsissään pääset [ comfort zone ] -hoitojen ytimeen; hoito on samaan aikaan voimakasta ja herkkää. Hän loihtii kasvohoidoista kiireettömän hoitoelämyksen sillä välin kun kasvosi uudistuvat tuloksia antavien hoitotuotteiden vaikuttaessa.

 

Niina on taitava tekemään myös kauniita kestotaivutuksia luonnonripsille. 

 

SANNA KORTSALO

SKY-kosmetologi

Rempseästi Oulun murteella sinua palveleva Sanna on tiimimme empaatikko. Hänen käsissään pääset nauttimaan tuntuvista hieronnoista hoitomenussamme olevien hierontojen ja kasvohoitojen yhteydessä.

Sanna on hoitolamme sokerointispesialisti, ja hänellä on valikoimassa  myös brasilialainen sokerointi naisille. Uutuutena Sannan valikoimaan on tullut miehille amerikkalainen parranajo. Se on kasvohoito ja parranajo samassa paketissa tuntuvalla hartia- ja päähieronnalla – miehelle kokonainen hoitoelämys varmoissa käsissä.