ammattitaitoa ja intohimoa

ihmiset elämyksen takana

Helmi Hair Wellness Spa Siiri ja Annika
Helmi Spa Waltikka spa-hoitola tiimi

koe hoitavien käsien lempeys

Helmi Hair Wellness Spa spa-hoitola

Helmi Hair Wellness Spa on täyden palvelun parturi-kampaamo ja spa-hoitola, jonka sielunkumppanina toimii italialainen Davines.

Perinteikkään Hotelli Waltikan yhteyteen rakkaudella remontoidut tilat kutsuvat sinut nauttimaan parturi-kampaamon palveluista ja hemmottelevista spa-elämyksistä kestävästi kehitetyillä tuotteilla, kiireettömästi.

Antaudu lempeiden käsien kiireettömään hemmotteluun tai haasta asiantuntijamme muutosprojektiin – täällä sinä olet tärkein.

Helmi Hair Wellness Spa parturi-kampaamo Hotelli Waltikka
tapaa asiantuntijat 

helmen tiimi

hiustiimi

Helmi Hair Wellness Span Siiri

SIIRI VALKAMA

Kokenut kampaaja suhtautuu intohimoisesti luonnonmukaisuuteen ja ekologisuuteen, joiden pitää näkyä yrityksen toiminnassa. Siirille erityisen tärkeää on vaihtoehtojen tarjoaminen ja asiakkaan syvällinen ymmärtäminen.

 

Parturi-kampaajan työt jo vuonna 2000 aloittanut Siiri taitaa kaiken väreistä leikkauksiin ja kampauksiin, mutta nimeää erityisalueekseen asiakaspalvelun – Siirille ihmisen kohtaaminen on tämän työn paras puoli.

 

Kestävän kehityksen periaatteita noudattavat Davines-tuotteet ovat helppo valinta laatua arvostavalle, eivätkä ne lisää kemikaalikuormaa tarpeettomasti.

 

Istahda tuoliin ja nauti!

Helmi Hair Wellness Span Annika

annika anttila

Annika on erikoistunut projekteihin ja rakastaa hiusten värjäämistä sekä erityisesti vaaleita hiuksia kaikissa muodoissaan. Hän tekee tarkkaa työtä luodessaan upeita ja luonnollisia raidoituksia, mutta räväkämmätkin muutokset onnistuvat Annikalta ammattitaidolla.

Annika tunnetaan tyyppinä, joka on heti kaikkien kanssa samalla aallonpituudella ja jolla on aikaa ja taitoa kohdata jokainen asiakas tasapuolisesti.

 

Tervetuloa Annikan taitaviin käsiin ja nauti Helmen tunnelmasta!

spa-tiimi

Helmi Span Niina

NIINA LAHTINEN

SKY-kosmetologi // spa manager

Niina toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi hoitoon iloisella olemuksellaan. Hänen käsissään pääset [ comfort zone ] -hoitojen ytimeen; hoito on samaan aikaan voimakasta ja herkkää. Hän loihtii kasvohoidoista kiireettömän hoitoelämyksen sillä välin kun kasvosi uudistuvat tuloksia antavien hoitotuotteiden vaikuttaessa.

 

Niina on taitava tekemään myös kauniita kestotaivutuksia luonnonripsille. 

 

Helmi Span Jasmine

JASMINE rantanen

SKY-kosmetologi

Jasmine aloitti työskentelyn hoitojen maailmassa äitinsä Sinin jalanjäljissä Helkanhelmen ja Helmi Span innoittamana. Jasminen lempeä asiakaspalvelutaito ja äitinsä kädet (kyllä, näin on asiakkailta palautetta tullut) tekevät hänestä täydellisen [ comfort zone ] hoitajan.

 

Jasmine työskentelee pääosin Helmessä Waltikassa, mutta noin kerran viikossa hänen hoitoihin pääsee nauttimaan myös Helkanhelmeen Voipaalaan.

 

Jasminen palveluvalikoimaan kuuluvat myös brasilialainen sokerointi ja bikinistring naisille. 

 

 

Helmi Span Sini

Sini kartaslammi-rantanen

SKY-kosmetologi ja Suomen Comfort Zone -kouluttaja tunnetaan taianomaisen hoitavista käsistä.

Sini tuntee kaikki [ comfort zone ] -tuotteet ja -hoidot läpikotaisin ja maadoittaa kiireettömällä kosketuksellaan.


Sini toimii Comfort Zone -tuotteiden ja hoitojen kouluttajana ja vastaa kaikkien uusien [ comfort zone ] -hoitoloiden koulutuksesta.

Helmi Span omistajana hän on opettanut Helmi Span hoitajat kädestä pitäen kiireettömään kosketukseen ja tästä tyylistä pääset nauttimaan kaikkien hoitajien asiakkaana.