ammattitaitoa ja intohimoa

ihmiset elämyksen takana

koe hoitavien käsien lempeys

Helmi Hair Wellness Spa

Helmi Hair Wellness Spa on täyden palvelun parturi-kampaamo ja spa-hoitola, jonka sielunkumppanina toimii italialainen Davines.

Perinteikkään Hotelli Waltikan yhteyteen rakkaudella remontoidut tilat kutsuvat sinut nauttimaan parturi-kampaamon palveluista ja hemmottelevista spa-elämyksistä kestävästi kehitetyillä tuotteilla, kiireettömästi.

Antaudu lempeiden käsien kiireettömään hemmotteluun tai haasta asiantuntijamme muutosprojektiin – täällä sinä olet tärkein.

Helmi Hair Wellness Spa
tapaa asiantuntijat 

helmen tiimi

hiustiimi

SIIRI VALKAMA

Kokenut kampaaja suhtautuu intohimoisesti luonnonmukaisuuteen ja ekologisuuteen, joiden pitää näkyä yrityksen toiminnassa. Siirille erityisen tärkeää on vaihtoehtojen tarjoaminen ja asiakkaan syvällinen ymmärtäminen.

 

Parturi-kampaajan työt jo vuonna 2000 aloittanut Siiri taitaa kaiken väreistä leikkauksiin ja kampauksiin, mutta nimeää erityisalueekseen asiakaspalvelun – Siirille ihmisen kohtaaminen on tämän työn paras puoli.

 

Kestävän kehityksen periaatteita noudattavat Davines-tuotteet ovat helppo valinta laatua arvostavalle, eivätkä ne lisää kemikaalikuormaa tarpeettomasti.

 

Istahda tuoliin ja nauti!

annika anttila

Annika on erikoistunut projekteihin ja rakastaa hiusten värjäämistä sekä erityisesti vaaleita hiuksia kaikissa muodoissaan. Hän tekee tarkkaa työtä luodessaan upeita ja luonnollisia raidoituksia, mutta räväkämmätkin muutokset onnistuvat Annikalta ammattitaidolla.

Annika tunnetaan tyyppinä, joka on heti kaikkien kanssa samalla aallonpituudella ja jolla on aikaa ja taitoa kohdata jokainen asiakas tasapuolisesti.

 

Tervetuloa Annikan taitaviin käsiin ja nauti Helmen tunnelmasta!

spa-tiimi

NIINA VUORINEN

SKY-kosmetologi // spa manager

Niina toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi hoitoon iloisella olemuksellaan. Hänen käsissään pääset [ comfort zone ] -hoitojen ytimeen; hoito on samaan aikaan voimakasta ja herkkää. Hän loihtii kasvohoidoista kiireettömän hoitoelämyksen sillä välin kun kasvosi uudistuvat tuloksia antavien hoitotuotteiden vaikuttaessa.

 

Niina on taitava tekemään myös kauniita kestotaivutuksia luonnonripsille. 

 

MERVI PÖYTÄKIVI

Kosmetologiopiskelija ja meikkaaja-maskeeraaja

Mervi työskentelee meillä noin kaksi päivää viikossa kosmetologiopintojen ohella. Hän on aikaisemmalta koulutukseltaan meikkaaja-maskeeraaja. Mervin palveluihin kuuluvat meikkaukset, ripsien ja kulmien laitot, jalkahoidot, osa kasvohoidoista, käsihoidot sekä Shellac-kestolakkaukset.

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa, niin saat tietoa Merville tehdyistä hyvistä hoitokampanjoista! Mervin opiskelijahintaiset hoidot löydät spa-hoitolan nettiajanvarauksesta kohdasta Opiskelijahoidot. Hänen normaalihintaiset palvelut löytyvät kohdista Ripset & Kulmat sekä Meikki.

Sini kartaslammi-rantanen

Tämä SKY-kosmetologi ja [ comfort zone ] -kouluttaja tunnetaan taianomaisen hoitavista käsistä.

 

Sini tuntee kaikki [ comfort zone ] -tuotteet ja -hoidot läpikotaisin ja maadoittaa kiireettömällä kosketuksellaan.

Sini toimii [ comfort zone ] -tuotteiden Suomen kouluttajana ja vastaa kaikkien uusien [ comfort zone ] -hoitoloiden koulutuksesta.

Helmi Span omistajana hän on opettanut Helmi Span hoitajat kädestä pitäen kiireettömään kosketukseen ja tästä tyylistä pääset nauttimaan kaikkien hoitajien asiakkaana.

 

Sini käy tekemässä brasilialaisia sokerointeja eli ihokarvanpoistoja naisille Helmen spa-hoitolassa. Nämä eivät ole tällä hetkellä varattavissa nettiajanvarauksesta, mutta jos haluat varata Sinille ajan Helmeen tähän palveluun, soita tai laita tekstiviestiä Sinille numeroon 045 157 9303 ajan varaamiseksi.