ammattitaitoa ja kestävää kehitystä

parturi-kampaamo ja spa

Helmi Hair Wellness Spa

hiukset

Tervetuloa osaaviin käsiin! Helmen hiustiimillä on pitkä kokemus parturi- ja kampaamotyöstä ja toteutamme kaikki kokonaisuudet sinua tarkasti kuunnellen. 

Käytämme kaikissa palveluissa italialaisia Davines-tuotteita, jotka valmistetaan ja pakataan ympäristöä kunnioittaen.


Kiinnitämme erityishuomiota hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin ja toimivan kotihoitokokonaisuuden suunnitteluun.


Meiltä saat apua monenlaisiin hiusongelmiin, kuten hiustenlähtöön ja hilseilyyn, mutta voit aina istahtaa tuoliin myös vain perinteiseen hiustenleikkuuseen, parran muotoiluun tai vaikka pikakampaukseen.


Meiltä saat myös hellävaraiset ja kevyet MAGO-hiustenpidennykset, joilla luomme pituutta ja tuuheutta ympäristöystävällisesti puuvillalangalla solmien. 

kasvot ja vartalo

Tunnelmallinen spa-hoitola odottaa rentoutujaa. Helmen spa-tiimi tunnetaan kiireettömästä, hoitavan lempeästä kosketuksesta ja luonnonmukaisen ihonhoidon asiantuntijuudesta. 

Käytämme kaikissa hoidoissa italialaisia [ comfort zone ] ja /skin regimen/ –tuotteita, jotka valmistetaan puhtaista ja luontoa kunnioittavista ainesosista kestävällä ja ympäristöä kunnioittavalla tavalla.

Varaamme jokaiselle asiakkaalle reilusti aikaa ja rauhoitamme hoidon häiriötekijöiltä. Vieraanamme sinä olet huomion keskipisteenä koko hoidon ajan.

Hoitovalikoimaamme kuuluu laaja valikoima erilaisille ihotyypeille ja erilaisiin tarpeisiin muokattavia kokonaisuuksia. Autamme mielellämme erilaisten ihon ongelmien kanssa, mutta muistutamme samalla, että myös ongelmaton iho kaipaa huomiota ja sille räätälöityä hoivaa. 

Ihon hoito on ihon terveyden ylläpitoa ja tässä aiheessa olemme asiantuntijoita. Tervetuloa!

kiireetöntä palvelua Mallasveden äärellä

luonnollisuus, laatu ja rauhallinen miljöö

Helmi Hair Wellness Spa

Käytämme kaikissa hoidoissamme ekologisesti ja eettisesti kestäviä Davines-hiustuotteita sekä [ comfort zone ]– ja /skin regimen/ -ihonhoitotuotteita.

Kaikki tuotteet on valmistettu uusiutuvalla energialla kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Italian Parmassa. Tuotteissa hyödynnetään arvokkaita luonnollisia kasviuutteita ja edistyksellisiä high tech -molekyylejä ja niiden luonnollisuusprosentti on korkea. 

Valikoimaan kuuluvat myös luonnonmukaiset COSMOS-sertifioidut Sacred Nature -tuotteet, jotka sopivat koko perheelle. 

Lue lisää Davines- ja [ comfort zone ] -tuotteiden valmistuksesta ja kestävän kehityksen periaatteista.

Helmi Hair Wellness Spa

Helmi Hair Wellness Spa on perustettu kiireettömyydelle.

 

Varaamme hoitoihin runsaasti aikaa ja rauhoitamme asiakaspalvelutilanteet ulkoisilta häiriöiltä.

 

Me olemme täällä sinua varten ja teemme kaiken mahdollisen, jotta käyntisi meillä on ainutlaatuinen elämys. Meiltä lähtevät asiakkaat hengittävät rauhallisesti, hymyilevät onnellisesti ja vievät mukanaan palan luonnollista kauneutta arvostavaa ajatusmaailmaa.

 

Jokaisen hoidon jälkeen käymme yhdessä läpi yksilöidyn kotihoitosuunnitelman, jonka avulla pidennät hoidon vaikutuksia ja nautit hemmottelevista tuotteista myös kotona.

Lämpimästi tervetuloa palveltavaksi!