hellävarainen, kevyt ja kemikaaliton

MAGO-hiustenpidennys

  • hellävarainen kiinnitys puuvillalangalla

  • hiukset tuntuvat kevyeltä ja liikkuvat luonnollisesti

  • ei liimoja tai liuottimia

Haaveiletko pidemmistä, tuuheammista tai muuten näyttävämmistä hiuksista? Hellävaraisella Mago-tekniikalla loihdimme sinulle unelmiesi hiukset. Varaa aika konsultaatioon!

Luonnollinen hiustenpidennys

UUTTA MEILLÄ!

 

 

Nyt saat meiltä hiuksiin lisää pituutta ja tuuheutta hellävaraisilla MAGO-hiustenpidennyksillä. Kevyet MAGO-pidennykset kiinnitetään hellävaraisesti ohuella puuvillalangalla solmien, eikä niiden laittamiseen tai poistoon tarvita erillisiä kemikaaleja. Ympäristöystävälliset MAGO-pidennykset tuntuvat kevyiltä ja hiukset liikkuvat luonnollisesti. Kiinnityskohdat eivät erotu hiusten seasta. Pidennysten irroittaminen on hellävaraista ja helppoa ja hiukset ovat pidennysten jäljiltä yhtä hyväkuntoiset kuin ennen pidennyksiä. Saatavilla on laaja valikoima sävyjä ja pituuksia ja kokonaisuus suunnitellaan aina yhdessä ennakkoon. MAGO-pidennyksillä voimme lisätä hiuksiin pituutta, tuuheutta tai vaikkapa pelkkiä raitoja.


Varaa aika konsultaatioon
 

Kiinnostuitko? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon, niin suunnitellaan unelmiesi hiukset yhdessä. Konsultaatio on maksuton, eikä sido sinua mihinkään.


Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon tästä

 

Konsultaation yhteydessä saat kokonaisuudesta hinta-arvion ja mikäli haluat varata ajan pidennykseen, maksat pidennyksiin käytettävien materiaalien hinnan. Kiinnitykseen tarvittava aika riippuu työn määrästä, joten pidennysaika varataan konsultaatiokäynnin yhteydessä, kun haluttu lopputulos on selvillä.


MAGO-hiustenpidennysten hoito
 

Jotta käsityönä taiteillut hiustenpidennykset tuottavat sinulle iloa mahdollisimman pitkään, niitä pitää hoitaa hellävaraisesti ja huolellisesti. Ostamalla MAGO-pidennyksille tarkoitetun hoitopaketin (shampoo, hoitoaine + hoitosuihke), saat samalla 3 kuukauden takuun pidennyksissä käytettävälle materiaalille. Pidennykset kestävät hiuksissa n. 3-5 kk toteutuksesta ja kotihoidosta riippuen. Suosittelemme pidennyshiuksille kehitettyä harjaa, joka selvittää hiukset hellästi eikä tartu kiinnityskohtiin.


Askarruttaako jokin pidennyksiin liittyvä asia? Soita ja kysy – vastaamme mielellämme!

Mago-hiustenpidennys