Osta  lahjakortti nyt helposti netistä!

 

Helmen spa-hoitolaan saat nyt myös sähköisen lahjakortin. Lahjakortti toimitetaan pdf-tiedostona annettuun sähköpostiin heti ostotapahtuman jälkeen, ja se on voimassa 6 kk ostopäivästä eteenpäin. Sähköisen lahjakortin ostoon tarvitaan maksukortti luotto-ominaisuudella.

Helmen spa-hoitolaan hankitulla lahjakortilla voi maksaa spa-hoitolan palveluja sekä myymälässä myytäviä Comfort Zone- ja Skin Regimen -ihonhoitotuotteita. Se käy maksuvälineenä myös hoitolan toisessa toimipisteessä, Sääksmäellä Voipaalassa toimivassa Helkanhelmen spa-hoitolassa hoitoihin ja tuotteisiin.

Myymälästämme voi käydä hankkimassa myös fyysisen lahjakortin. Se on kaunis pakettimainen lahjakortti, joka on ilo ojentaa lahjan saajalle.

Tervetuloa hankkimaan mieluista lahjaa saajalleen!

Lahjakortti spa-hoitolaan – anna lahjaksi omaa aikaa 

 

Viisi syytä antaa lahjaksi Helmi Spa:n lahjakortti

 

1. Meidät tunnetaan maadoittavasta kosketuksesta, joka irroittaa tehokkaasti arjen murheista. Hoitopedeiltämme nousee seestyneitä, rentoutuneita ja onnellisesti hymyileviä hahmoja. Joka ikinen kerta.

 

2. Hoitotilamme on hiljainen. Meillä eivät soi puhelimet tai hölise työntekijät. Hoitoon varattu aika käytetään kokonaisuudessaan hoidon tekemiseen, emmekä poistu hoitohuoneesta, vaan teemme naamioiden vaikutusajalla rentouttavia käsi- tai päähierontoja. 

 

3. Kaikki hoidot räätälöidään. Meille voi tulla sellaisena kuin on, ilman ennakkotietoja hoidon kulusta tai höösäävää valmistautumista kotikylppärissä. Valitsemme tuotteet ja tekniikat hoidettavan henkilön tarpeiden mukaan ja laadimme yksilöllisen hoitosuunnitelman.

 

4. Ei pelkkää hemmottelua, vaan myös tuloksia! Käytämme tehokkaita Comfort Zone- ja Skin Regimen -tuotteita, joiden taustalla on vuosien kehitys- ja tutkimustyö, sekä ulkopuolisen laboratorion tehokkuustestit. Elämyksellisyys ja tehokkuus kulkevat meillä käsi kädessä.

 

5. Hoito Helmi Spa:ssa on vastuullisuusteko. Käytämme vastuullisesti tuotettuja italialaisia tuotteita, joilla on tiukka B-Corp-sertifiointi. Nämä tuotteet hemmottelevat paitsi meitä, myös meille kaikille tärkeää luontoäitiä.