Hemmottelu Helmi Spassa Hotelli Waltikassa

Hemmottelutreffit Waltikassa?

Hemmottelutreffit – ihanaa aikaa yhdessä!

Rentoutumaan Helmi Spa:han kaksin – onnistuu. Vietä aikaa ystävän, puolison tai lapsen kanssa ja tule hoitoomme – tarjoamme teille hoitojen aluksi lasit kuohuvaa! Tarjoamamme kuohuviini on alkoholitonta ja lapselle tarjoamme haluttaessa mehua.

Voitte jatkaa yhteistä aikaanne vaikkapa käymällä syömässä Waltikan Bistro Scettrossa (ravintolan keittiö on avoinna ma-to klo 16-21, pe klo 13-21 ja la 12-21), terassilla, viettämällä aikaa Waltikan lukuisissa aktiviteeteissa tai esimerkiksi lenkkeilemällä upeissa maisemissa Siltojen lenkillä.

Voit varata hoitoajat kahdelle henkilölle suoraan nettiajanvarauksesta:

  1. Valitse haluttu hoito
  2. Paina Lisää henkilöitä ja aseta 2
  3. Ajanvarausohjelma näyttää kaikki vapaat ajat, jolloin on mahdollista tehdä hoidot samaan aikaan vierekkäisissä huoneissa

 

Ohjelmassa on mahdollisuus varata samanaikaiset hoidot vain samaan hoitoon, mutta jos haluatte eri hoidot, laitattehan siitä viestiä varauksen tekemisen jälkeen helmi@helmihairspa.fi tai 040 580 4086, niin muutamme toisen hoidon haluamaanne.

Tervetuloa varaamaan yhteistä hemmotteluaikaa hoitaviin käsiimme! 

Kampanja on voimassa toistaiseksi.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.